Juhlat 28.7.2016

Rapujuhlien mutkaton menu kesän parhaista antimista

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Otavamedia
Rapuillallinen on katettu ankkurissa keinahtelevaan veneeseen. Tarjolla on rapuja, kantarellipastaa ja kesän marjoilla kruunattua jälkiruokaa.

Keitetyt ravut ovat loppukesän odotettu herkku.

Mustaleima_emmentaalia_ja_Vainamoisen_nappeja

Alkudrinkin kanssa tarjotaan reilu kimpale tahkojuustoa ruisnappien päällä.

Rapuleipa

Varaa rapukekkereihin reilusti paahtoleipää ja tilliä. Ateria veneellä valmistuu helposti ja nopeasti. Siinä maistuvat kevyet, kesäiset maut.

Kantarellipasta_1

Juusto-pinaattitäyteiset tortellinit ja kantarellit ovat herkullinen yhdistelmä. Niistä syntyy maukas pasta.

Marjat

Marjat maistuvat sellaisenaan tai likööritilkalla höystettyinä.

Sitruunamousse_ja_kesamarjat

Jälkiruokana herkutellaan sitruunamoussella.

 

Vietä onnistuneet rapujuhlat:

rapujuhlat

Rapujuhlien menu

rapujuhlat2

Rapujuhlien rituaalit

791280-keitetyt_ravut_Marstio.jpg

Rapujuhlien kattaus

Kotiliesi.fi: Rapujen keittäminen
Nyt on rapujuhlien aika

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi