
Sormiruokaa - rento juhlamenu
Sormiruokakutsuissa sekoittuvat rennosti kaiken maailman maut ja ruokatrendit. Näppiherkkujen kyytipojaksi sopii parhaiten laadukas kuohuviini. Nappaa tästä herkullisten suupalojen reseptit.

Katkaravut tarjoillaan tässä menussa fillotaikinasta tehdyistä koreista mangon kanssa. Raikkaat kurkkukanootit ovat parhaita vastavalmistettuina. Sushilevyn voi koota jo muutamia tunteja ennen juhlaa ja leikata tasakokoisiksi suupaloiksi juuri ennen tarjoamista.
Juustopallerot tarjotaan tikun nokasta tai pienien suolakeksien päältä. Keväisen vihertävä ja lempeänmakuinen parsamousse on lusikoitu näyttävästi tarjolle cocktailaseihin.
Ateria päätetään makeasti ja rennosti suklaajäädyketikuilla.
Napostelumenu
Menu: Taina Salovaara
Kuva: Pekka Holmström
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous