Ruoka

Sormiruokaa - rento juhlamenu

Teksti:
Anna.fi

Sormiruokakutsuissa sekoittuvat rennosti kaiken maailman maut ja ruokatrendit. Näppiherkkujen kyytipojaksi sopii parhaiten laadukas kuohuviini. Nappaa tästä herkullisten suupalojen reseptit.

sormiruokaa

Katkaravut tarjoillaan tässä menussa fillotaikinasta tehdyistä koreista mangon kanssa.  Raikkaat kurkkukanootit ovat parhaita vastavalmistettuina. Sushilevyn voi koota jo muutamia tunteja ennen juhlaa ja leikata tasakokoisiksi suupaloiksi juuri ennen tarjoamista.

Juustopallerot tarjotaan tikun nokasta tai pienien suolakeksien päältä. Keväisen vihertävä ja  lempeänmakuinen parsamousse on lusikoitu näyttävästi tarjolle cocktailaseihin.

 Ateria päätetään makeasti ja rennosti suklaajäädyketikuilla.

Menu: Taina Salovaara

Kuva: Pekka Holmström

 

X