Ruoka

Tapaksia, salaattia, souvlakia, avokadotsatsikia ja juustokakkua kevään juhliin!

Buffettitarjoilu sopii kevään juhliin. Ruokaisan noutopöydän antimet on koottu välimerelliseen henkeen. Pöytä on katettu värikkäästi ja sitä koristavat kukat.

Teksti:
Seija Killström, Taina Salovaara
Kuvat:
Otavamedia

Buffettitarjoilu sopii kevään juhliin. Ruokaisan noutopöydän antimet on koottu välimerelliseen henkeen. Pöytä on katettu värikkäästi ja sitä koristavat kukat.

Buffet_2

Kevään juhlatunnelma syntyy kauniista yksityiskohdista. Sommittele kukat villisti. Yhdistele värejä rohkeasti ja asettele kukat yllättäviinkin astioihin. Pieni kimppu sujautettiin sokeriastiaan.

Tapakset

Tapastyyppiset merenelävät tarjotaan pienistä laseista limettilohkoilla koristeltuna.

Melonia_ja_mozzarellaa

Makeat melonit ja mieto mozzarella sopivat makupariksi salaattiin.

Souvlaki_ja_tsatsiki

Souvlakivartaat ja avokado-retiisitsatsiki tuovat pöytään tuulahduksen kreikkalaisesta keittiöstä.

Marokkolainen coucous
© Jukka Pakarinen

Marokkolainen couscoussalaatti sopii hyvin myös kasvissyöjille.

Booli_ja_limonadi

Raikas ja kohtuullisesti alkoholia sisältävä karpalobooli on hyvä valinta kevään juhliin. Tarjolla on myös kotitekoista sitruunalimonadia.

Buffet_3

Kun pöytätilaa on niukasti, kahvit katetaan olohuoneeseen. Vihreät samettirahit verhoilutettiin juhlaa varten mohair-kankaalla.

Marja_mascarponekakku

Muhkea marja-mascarponekakku ja makean kirpeä limoncellomousse riittävät hyvin jälkiruoaksi.

 

Tapasäyriäiset Melonia ja mozzarellaa Souvlaki – kreikkalaiset lihavartaat Avokado-retiisitsatsiki Marokkolainen couscoussalaatti Limoncellomousse Raikas karpalobooli Limeade eli sitruunalimonadi Marja-mascarponekakku

Katso myös: 

904669-perunasalaatti_salsaverde.jpg

Valmistujaisten buffet-pöydässä maistuvat Välimeren maut

yo_juhla-buffet

Yo-juhlien tarjottavat – kokoa japanilaistyylinen menu

skumppa

Yo-juhlien menu

Kotiliesi.fi: Juhlien tarjoilu ja kattaus – näin selviät ilman paniikkia

X