
Tapaksia, salaattia, souvlakia, avokadotsatsikia ja juustokakkua kevään juhliin!

Kevään juhlatunnelma syntyy kauniista yksityiskohdista. Sommittele kukat villisti. Yhdistele värejä rohkeasti ja asettele kukat yllättäviinkin astioihin. Pieni kimppu sujautettiin sokeriastiaan.

Tapastyyppiset merenelävät tarjotaan pienistä laseista limettilohkoilla koristeltuna.

Makeat melonit ja mieto mozzarella sopivat makupariksi salaattiin.

Souvlakivartaat ja avokado-retiisitsatsiki tuovat pöytään tuulahduksen kreikkalaisesta keittiöstä.

Marokkolainen couscoussalaatti sopii hyvin myös kasvissyöjille.

Raikas ja kohtuullisesti alkoholia sisältävä karpalobooli on hyvä valinta kevään juhliin. Tarjolla on myös kotitekoista sitruunalimonadia.

Kun pöytätilaa on niukasti, kahvit katetaan olohuoneeseen. Vihreät samettirahit verhoilutettiin juhlaa varten mohair-kankaalla.

Muhkea marja-mascarponekakku ja makean kirpeä limoncellomousse riittävät hyvin jälkiruoaksi.
Katso myös:



Kotiliesi.fi: Juhlien tarjoilu ja kattaus – näin selviät ilman paniikkia
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous