Juhlat

Uudenvuodenaaton parhaat pikkunaposteltavat

Teksti: Anna.fi

Uusi vuosi otetaan vastaan pikkupaloja ja dippejä maistelemalla. Kun tarjolla on sormisyötävää, ilmapiirikin pysyy rentona.

1. Maapähkinädippi on herkullinen, terveellinen ja vaivaton valmistaa.

2. Sipulista ja pehmeästä vuohenjuustosta syntyy maukas dippi.

3. Lempeän tulinen hedelmäsalsa raikastaa suun.

4. Savulohitahna maistuu ruisleivän päällä.

Lempeän valkosipulikeiton voi tarjota kuumana tai jääkaappikylmänä.

5. Tomaattibruschetat syntyvät vaikka edellispäivän hieman kovettuneesta patongista.

6. Tarjoa poromousse pieniltä ruisnäkkileiviltä.

7. Riimiliharullat syntyvät nopeasti pakastimessa.

8. Quesadillat ovat helppo Texmex-herkku.

Leipätikkujen taikina tehdään jo edellisenä päivänä jääkaappiin kohoamaan. Vaihtelua leipätikkuihin saa maustamalla taikinan seesaminsiemenillä, chilillä, juustokuminalla,
pippurilla tai yrteillä.

Katso myös:

Uudenvuoden kuohujuomat
Helppo uuden vuoden menu
Kotiliesi.fi: Naposteluruokaa uudeksivuodeksi
 

Taina Salovaara
Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia, Colourbox

X