Juhlat

Ystävänpäivä lähestyy – kutsu kaverit brunssille

Teksti: Anna.fi

Kutsu ystävät brunssipöydän ääreen. Kokosimme helposti valmistuvan brunssimenun, jonka voi toteuttaa myös nyyttäriperiaatteella, jolloin kaikki voivat juhlia ystävänpäivää rennosti.

Ystävänpäivä brunssi

Brunssin raikas tervetuliaismalja, Mimosa, syntyy tuorepuristetusta appelsiinimehusta ja kuohuviinistä helposti.

Pienet, sormisyötävät, kuten nämä herkulliset tonnikalaleivät ovat erinomaisia noutopöydän tarjottavia, ne koristellaan kapriksilla.

Turkkilainen Kisir eli bulgur-salaatti on ruokaisa, mutta silti mukavan raikas tarjottava. Voit tehdä sen hyvissä ajoin valmiiksi, niin maut ehtivät tekeytyä.

avokado pähkinäkastikkeella

Täytetyt avokadot ovat helpot ja nopeasti valmistuvat tarjottavat. Avokadon kolossa on lusikallinen yrttisilpulla maustettua pähkinä-öljykastiketta.

Mikäpä aamiaisen ja lounaan välille sopii paremmin kuin maissihiutaleilla kuorrutetut broilerinkoivet. Corn Flakes -hiutaleilla kuorrutetut broilerinkoivet ovat klassikkoainesta. Eivätkä syyttä – ne ovat meheviä ja rapsakoita.

Brunssin kepeäksi jälkiruoaksi sopii hedelmäinen jääjogurtti. Voit tehdä sen noin 3 tuntia ennen brunssia pakastimeen ja napata ulos noin 10 minuuttia ennen tarjoilua. Jääjogurttia on helppo varioida kauden hedelmillä ja marjoilla vuodenaikaan sopivaksi.

ystävänpäivä brunssin kuppikakku ja kahvikuppi

Hempeän vaaleanpunaiset kuppikakut kruunaavat ystävänpäivä-brunssit. Cup cakesien koristelussa vain mielikuvitus on rajana.

Maailman paras aamukahvi syntyy tummasta kahvista, kuumasta maidosta, suklaakastikkeesta ja kanelista.

Kuvat: Otavamedia

Koonnut: Leena Kalliokoski

 

 

X