Keittiövälineet

Mistä paistuu paras pihvi? Kerro se meille ja voita Heirolin pihviveitset

Paistuuko paras pihvi naudan sisäfileestä, entrecôtesta vai kenties porosta? Kerro, mistä paistat pihvisi ja osallistut pihviveisten arvontaan.
31.5.2016 Teksti: Anna.fi Kuvat: Valmistaja

Heirolin pihviveitset valmistetaan saksalaisesta teräksestä ja niissä on puiset kahvat. Neljän veitsen setti on pakattu lahjalaatikkoon.

Veitset ovat 23 cm pitkiä ja ne vaativat käsinpesun sekä kuivauksen. Puiset kahvat voi tarpeen vaatiessa öljytä.

Heirol-pihviveitset

Näin olet mukana arvonnassa!

Kerro, mistä paistuu paras pihvi ja voit voittaa pihviveitset omaksesi. Osallistu alla olevalla lomakkeella 28.6.2016 mennessä. Arvomme kaksi settiä.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Kommentit (5)

It was fun being a part of the dressing room deaeiirltbon when I couldn't be right there to shop with you, my little shopper. Yeah for our iPhone cameras and texting! BTW, I prefer the second modle in your post and your boots look mighty cute with the outfit too 🙂




0



0

Entrecotessa tulevat esiin lihan parhaat maut – tietysti lihan oltava laadukasta.




0



0

Poron jauhelihasta tulee parhaimmat pihvit.Teen kyllä myös porsaan ulkofileestä.




0



0

naudan ulkofilee, lehtipihvit ovat parhaita! 🙂




0



0

It was fun being a part of the dressing room deaeiirltbon when I couldn't be right there to shop with you, my little shopper. Yeah for our iPhone cameras and texting! BTW, I prefer the second modle in your post and your boots look mighty cute with the outfit too 🙂




0



0

Kyllä meidän kokkipoika aina enterocotesta pihvit laittaa, ja voi miten on maukkaat.




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *