Kilpailut

Mikä on parasta pataruokaa? Kerro se meille ja voita Pataruokaa -keittokirja

Onko karjalanpaisti se ainoa oikea pataruoka vai vieko mehevä tagine kielesi mennessään? Kerro meille, mikä on parasta pataruokaa ja olet mukana kolmen Pataruokaa-kirjan arvonnassa.

TV:stä tuttu Meri-Tuuli Lindström tarjoilee syksyn kunniaksi kirjauutuudessaan erilaisia pataruokia. Liki 200 sivuun mahtuu niin klassikoita, kuten karjalanpaistia ja kukkoa viinissä, kuin maailman makujakin. Lisäksi kirjasta löytyy omat osionsa makkara- ja leikkelepohjaisille padoille, patamaisille keitoille sekä lisukkeille.

Chorizosimpukat kirjassa Pataruokaa

Kirjan alusta löytyy pieni osio, jossa esitellään erilaisia patoja ja niihin sopivia ruokia. Esittelyssä on perinteisempien valurauta- ja savipatojen lisäksi muun muassa portugalilainen cataplana-pata.

Myöhemmin kirjassa käsitellään myös padan pohjaa ja maustamista. Etenkin eri mausteita käydään läpi mukavan mittainen lista, josta on helppo valita itseään miellyttäviä makuja.

Näin olet mukana arvonnassa!

Kerro meille, mikä on parasta pataruokaa ja olet mukana kolmen Pataruokaa-kirjan arvonnassa. Osallistu alla olevalla lomakkeella 12.10.2016 mennessä. Arvomme kolme palkintoa.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

 

Avainsanat

Kommentit

Sirpan ”sekapata”.Perunoita isoina lohkoina,samoin porkkanaa,salottisipuleita,herkkusieniä,paprikasuikaleita,hillosipuleita,kokonaisia mustapippureita ja muutama rosépippuri,pari laakerinlehteä ja VETTÄ nesteeksi niin ja tietysti Himalajan suolaa,nami-nami-maisikis hei!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti