Kilpailut

Mikä on suosikkisi pienellä budjetilla syntyvistä ruoista? Kerro se meille ja voita Opiskelijabudjetilla-keittokirja

Riisiä ja jauhelihaa vai makaronia ja tonnikalaa? Opiskelijaruoka voi olla paljon muutakin kuin vanhat tutut yhdistelmät. Kerro, mikä Opiskelijabudjetilla-kirjan resepteistä on suosikkisi ja osallistut kolmen kirjan arvontaan.

Opiskelijabudjetilla on muuhn muassa bloggarina ja valokuvaajana uraa tehneen 20-vuotiaan Viola Virtamon esikoiskeittokirja. Jo 2-vuotiaana kokkailunsa aloittanut Virtamo on koonnut kirjaan moderneja ja budjettiystävällisiä reseptejä.

Opiskelijabudjetilla-kirjan aukeama

Kirjan resepteistä löydät niin hampurilaisia, salaatteja kuin pastojakin. Reseptien raaka-aineet ovat tuttuja ja suurimmaksi osaksi helposti saatavilla.

Virtamo on tehnyt kirjan kannesta kanteen itse, sillä hän on paitsi kehittänyt reseptit, myös kuvannut ne ja taittanut kirjan.

Näin olet mukana arvonnassa!

Valitse alla olevista vaihtoehdoista suosikkisi ja olet mukana Opiskelijabudjetilla-kirjojen arvonnassa. Osallistu alla olevalla lomakkeella 13.9.2016 mennessä. Arvomme kolme kirjaa.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Avainsanat

Kommentit

Tuossa kirjassa ”opiskelijabudjetille” suositellaan kalliita pähkinöitä, harvinaisia juustoja, tuoreyrttejä ja avokadoja. Ainakaan oma opiskelijabudjettini ei todellakaan kirjan kaltaisiin hienoihin resepteihin veny! Ei taida kirjoittaja olla perillä, paljonko rahaa menee asumismenoihin opiskelijalta, ei siinä paljoa kalliita ruoka-aineita ostella.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti