
Laskiaispulla sitruunalla, pistaasilla, suolakinuskilla… nämä ovat 6 ajankohtaisinta pullamakua
Taas on se aika vuodesta, kun vastaleivotut pullat halkaistaan ja täytetään laskiaisen kunniaksi. Hillolla vai mantelimassalla? Pitkään tämä kysymys jakoi laskiaispullien ystävät.
Viime vuosina kermavaahto on kuitenkin saanut seurakseen niin monia täytevaihtoehtoja, että nähtäväksi jää, kuinka kauan hillo ja mantelimassa säilyttävät suosionsa. Ehkä tulevaisuuden kysymykset tulevatkin olemaan: pullalla vai croissantilla? Pähkinän- vai marjanmakuisella täytteellä?
Kokosimme kekseliäimmät makuyhdistelmät.
1. Kirpeää sitruunaa ja kesäistä mustikkaa
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Mustikkahillo ja lemon curd tuovat mieleen kesäiset kakut ja piirakat. Makuyhdistelmä löysi tiensä Kanniston Leipomon laskiaispullaan.
2. Suolakinuskin faneille
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Suolaisen ja makean yhdistelmässä on jotain vastustamatonta. Ainakin jos on uskominen suolakinuskilla maustettujen tuotteiden määrää: kakkuja, karkkeja, suklaita, jäätelöitä, purkkaa… Nyt joukon jatkoksi voi lisätä Rönttösrouva-leipomon laskiaispullan.
3. Kinuskia ja kermaa
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Jos kinuski maistuu, mutta suolainen versio ei hivele makuhermoja, laskiaispullien täytteeseen voi sekoittaa tuttua ja turvallista Dumlea! Kinuskipullista intoutui suosittu Kinuskikissa-leivontabloggaaja.
4. Laskiaiscroissant
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Ei laskiaispulla, vaan laskiaiscroissant! Laskiaiscroissantista on tänä vuonna kehitelty erilaisia versioita. Muun muassa Way Bakery -leipomossa brunssipöytien suosikki saa nyt laskiaiseen sopivat täytteet.
5. Vaihtelua Nutella-täytteiselle pullalle
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Nutella-täytteinen laskiaispulla on pettämätön tammi-helmikuun herkku. Jos kaipaa vaihtelua, mutta haluaa pysytellä pähkinäisissä mauissa, pistaasitahnatäytteiset pullat ovat se juttu. Viimeistä murua myöten -ruokablogin pulliin tulee myös vadelmia.
6. Tahinia täytteeksi
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Näihin Liemessä-ruokablogin pulliin kermavaahdon kaveriksi laitetaan tahini-tahnaa. Tahini sopii moniin suolaisiin kastikkeisiin, mutta pullaan? Kyllä vain!
Jos makeahammasta kolottaa edelleen:

Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous