Leivo leipää juuresta - kolme maistuvaa reseptiä
Kun haluat vehnäleipään rapean kuoren ja ekstrahyvän aromin, tee taikina yön yli tekeytyneeseen juureen. Sama juuri sopii pohjaksi kolmenlaiseen leipään.
Kun haluat vehnäleipään rapean kuoren ja ekstrahyvän aromin, tee taikina yön yli tekeytyneeseen juureen. Sama juuri sopii pohjaksi kolmenlaiseen leipään.
Kun haluat vehnäleipään rapean kuoren ja ekstrahyvän aromin, tee taikina yön yli tekeytyneeseen juureen. Sama juuri sopii pohjaksi kolmenlaiseen leipään.
Täysjyväjauhot ja siemenet lisäävät leivän kuitupitoisuutta ja antavat pehmeän pähkinäisen maun. Siemenleipiin voit käyttää valkoisten vehnäjauhojen sijasta hiivaleipä- tai täysjyvävehnäjauhoja.
Durumvehnäjauhot tekevät leivän pinnasta erityisen rapean, joten se on omiaan patonkitaikinaan.
Tällä kertaa korvapuusteja ei täytetä kanelilla ja sokerilla, vaan oliiveilla, valkosipulilla ja yrteillä. Herkuilla täytetty Välimerenleipä maistuu vihreän salaatin ja rehevän punaviinin kanssa.
Leivo italialaista leipää kotona – nappaa vinkit focaccian tekoon
Taikinaterapiaa – nyt leivotaan leipää!
Kotiliesi.fi: Pähkinäleipä
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Linkit itse resepteihin vähänniinkuin puuttuu.
Kommentit
Linkit itse resepteihin vähänniinkuin puuttuu.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous