Maukkaat levypiirakat x 5 - näillä herkuilla nälkä lähtee
Tekemällä uunipellille reilun levypiirakan, ratkaiset niin iltapala- kuin lounaspulmat. Kylkeen tarvitset vain raikkaan salaatin ja maukas ateria on valmis. Täytteeksi sopii kaikki kasviksista jauhelihaan. Poimi viisi herkullista reseptiä!
Ihana elsassilainen erikoisuus on suolainen piirakka, joka sopii myös suomalaiseen makuun.
Tekemällä uunipellille reilun levypiirakan, ratkaiset niin iltapala- kuin lounaspulmat. Kylkeen tarvitset vain raikkaan salaatin ja maukas ateria on valmis. Täytteeksi sopii kaikki kasviksista jauhelihaan. Poimi viisi herkullista reseptiä!
Savukalasta syntyy mainio levypiirakka, joka tuo monelle mieleen lapsuuden. Kalan, kananmunan ja riisin yhdistelmä toimii edelleen ja täyttää vatsan helposti. Savukalapiirakan maku täydentyy vielä pinaatilla ja pinjansiemenillä, mikä tekee siitä aavistuksen modernimman.
Kepeä ja kaunis parsa-juustopiirakka saa mehevyyttä parmesaanista ja raejuustosta. Kun parsat asetellaan piirakan päälle kokonaisina, on lopputulos näyttävä. Piirakka sopii erinomaisesti kevään ja kesän juhliin.
Kukapa ei pitäisi kunnon lihapiirakasta? Ja pellillinen lihapiirakkaa on vielä parempi! Mukana maku -blogissa levylihapiirakka syntyy näppärästi kaupan valmiista lehtitaikinasta. Täytteeseen ei tarvita paljon muuta kuin riisiä, jauhelihaa ja sipulia.
Mehevä kaalipiirakka leivotaan hiivalla nostatetun taikinakuoren sisään. Maukas kaalitäyte haudutetaan rauhassa ja maustetaan mustapippurilla sekä meiramilla.
Vähän erilaisen, mutta taatusti herkullisen pellillisen piirakkaa saa, kun leipoo Flammkuchenia eli liekkipiirasta. Tämä elsassilainen erikoisuus on vähän kuin pizzan ja perinteisen suolaisen piirakan välimuoto. Porolla, pekonilla ja ranskankermalla täytetty piirakka ei jätä ketään kylmäksi – eikä nälkäiseksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous