Leivonta

Syksyn mehevin pulla on puolukkaboston

Mainos

Kirpakka puolukka on mitä mainioin raaka-aine erilaisiin leivonnaisiin, sillä sen luontainen hapokkuus taittaa mukavasti makeutta. Kokeile lisätä puolukoita vaikkapa bostonkakkuun.

Piristä perinteistä pullaa syksyn sesonkimarjoilla eli puolukoilla. Kirpeät puolukat raikastavat makean pullan ja tekevät siitä mehevän.

Levyksi kaulittu pullataikina saa täytteekseen puolukoita sekä Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria. Täytteineen rullalle kääritty taikinalevy jaetaan 7-8 osaan, jotka ladotaan pyöreään vuokaan kohoamaan. Kohotettu boston voidellaan kananmunalla ja paistetaan 200 asteessa.

Kun teet pullataikinan 2,5 desilitraan nestettä, saat kaksi bostonkakkua. Näin saat kätevästi yhden bostonin kahvipöytään ja toisen pakkaseen odottamaan.

Tee puolukkaboston Dansukkerin reseptillä.

dansukkerlogo

Avainsanat

Kommentit

Flight planning, car rentals, and hotel reisovaterns are the most useful links for travel websites. It’s easier to go to one location and plan everything (and receive good value) for your trip.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti