Mainos Leivonta 27.9.2016

Syksyn mehevin pulla on puolukkaboston

Teksti: Dansukker Kuvat: Dansukker
Kirpakka puolukka on mitä mainioin raaka-aine erilaisiin leivonnaisiin, sillä sen luontainen hapokkuus taittaa mukavasti makeutta. Kokeile lisätä puolukoita vaikkapa bostonkakkuun.

Piristä perinteistä pullaa syksyn sesonkimarjoilla eli puolukoilla. Kirpeät puolukat raikastavat makean pullan ja tekevät siitä mehevän.

Levyksi kaulittu pullataikina saa täytteekseen puolukoita sekä Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria. Täytteineen rullalle kääritty taikinalevy jaetaan 7-8 osaan, jotka ladotaan pyöreään vuokaan kohoamaan. Kohotettu boston voidellaan kananmunalla ja paistetaan 200 asteessa.

Kun teet pullataikinan 2,5 desilitraan nestettä, saat kaksi bostonkakkua. Näin saat kätevästi yhden bostonin kahvipöytään ja toisen pakkaseen odottamaan.

Tee puolukkaboston Dansukkerin reseptillä.

dansukkerlogo

Kommentit (1)

Flight planning, car rentals, and hotel reisovaterns are the most useful links for travel websites. It’s easier to go to one location and plan everything (and receive good value) for your trip.




0



0

Flight planning, car rentals, and hotel reisovaterns are the most useful links for travel websites. It’s easier to go to one location and plan everything (and receive good value) for your trip.




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi