Aamiaiskerrosleipä ja keitetty kananmuna
Kerrosleipä saa makunsa Italiasta.Täytteenä on salamia, ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa.
Ainekset
- 3 viipaletta vuokaleipää
- nokare voita
- 1 tl sinappia
- 4 ohutta viipaletta salamia
- 2 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 4 viipaletta mozzarellaa
- 4 salaatinlehteä
- 4 viipaletta tomaattia
- 1 keitetty kananmuna
Valmistusohje
1. Paahda leivät rapeiksi ja voitele ne voilla ja sinapilla.
2. Kokoa kahdelle leivälle salamia,ilmakuivattua kinkkua, mozzarellaa,salaattia ja tomaattia.
3. Nosta leivät päällekkäin ja nosta päällimmäiseksi vielä viimeinen leipä viipale voideltu pinta alaspäin.
4. Tarjoile aamiaiskerrosleipä keitetyn kananmunan kanssa.
Katso myös:
Graavilohella ja munavoilla täytetty ruisleipä Ruoka.fi
Täytetyt patongit Ruoka.fi
Täytetty leipä Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous