Reseptit

Aamiaiskerrosleipä ja keitetty kananmuna

Kerrosleipä saa makunsa Italiasta.Täytteenä on salamia, ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 viipaletta vuokaleipää
  • nokare voita
  • 1 tl sinappia
  • 4 ohutta viipaletta salamia
  • 2 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 4 viipaletta mozzarellaa
  • 4 salaatinlehteä
  • 4 viipaletta tomaattia
  • 1 keitetty kananmuna

Valmistusohje

 

1. Paahda leivät rapeiksi ja voitele ne voilla ja sinapilla.
2. Kokoa kahdelle leivälle salamia,ilmakuivattua kinkkua, mozzarellaa,salaattia ja tomaattia.
3. Nosta leivät päällekkäin ja nosta päällimmäiseksi vielä viimeinen leipä viipale voideltu pinta alaspäin.
4. Tarjoile aamiaiskerrosleipä keitetyn kananmunan kanssa.

Katso myös:

Graavilohella ja munavoilla täytetty ruisleipä Ruoka.fi

Täytetyt patongit Ruoka.fi

Täytetty leipä Kotiliesi.fi

X