Reseptit

After dinner -suklaat

Ohuet After dinner -suklaat maistuvat kahvin kanssa ja sopivat myös jälkiruokien koristeeksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g tummaa suklaata
  • 100 g valkoista suklaata

Valmistusohje

Sulata erikseen 100 g tummaa ja 100 g valkoista suklaata pienessä kattilassa lieden miedoimmalla teholla. Levitä ohut kerros sulaa suklaata leivinpaperin päälle piirrettyihin, halkaisijaltaan 5–6 cm:n kokoisiin ympyröihin. Ripottele päälle esimerkiksi pähkinärouhetta, kuivattuja hedelmiä, Marianne-rouhetta jne. Anna suklaiden jähmettyä ja irrota ne paperista varoen ohuella lastalla tai leikkuuveitsellä.

Lisää makeisia herkutteluun:

suklaatryffelit

Suklaatryffelit

valkosuklaa-appelsiinitryffelit

Vakosuklaa-appelsiinitryffelit

suklaa-kolanamit

Suklaa-kolanamit

Kotiliesi.fi: Samppanjaryffelit

X