Reseptit

Amenin täytetty rieska

Täytä rieska poronkäristyksellä ja tujulla tabaskolla.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 suorakaiteen muotoinen rieska

poronkäristys:

  • voita tai öljyä
  • poronkäristyslihaa
  • merisuolaa
  • tabaskoa

cajunmajoneesi:

  • 1 dl majoneesia
  • 1-2 rkl tuoremehua
  • chiliä tai cajunmaustetta maun mukaan
  • tabaskoa

lisäksi:.

  • jäävuorisalaattia
  • punasipulisuikaleita
  • kurkkusuikaleita
  • tomaattiviipaleita

Valmistusohje

Tee ensin poronkäristys. Kuumenna rasva pannussa tai padassa, lisää poronkäristysviipaleet ja ruskista ne. Vähennä lämpöä ja hauduta lihaa pari tuntia tai kunnes se on aivan pehmeää. Mausta maun mukaan suolalla ja tabaskolla.

Sekoita keskenään kaikki majoneesin aineet.

Lämmitä rieska pannulla tai mikrossa. Levitä rieskan toiselle laidalle jäävuorisalaattia, punasipulia, kurkkua, tomaattia, poronkäristystä sekä majoneesia ja kääri rieska rullalle.

X