Aprikoosi-anishillo
Juustotarjottimen kruunaa kuivatuista aprikooseista itse keitetty hillo. Keitä kerralla enemmän, sillä tämä hillo sopii myös vaniljajäätelön ja jogurtin kaveriksi.
Ainekset
- 200 g kuivattuja aprikooseja
- 1 dl vettä
- 1 sitruunan mehu
- 2 dl sokeria
- 1 vaniljatanko
- 1 tl aniksensiemeniä jauhettuina
Tarjoiluun
- juustoja
Valmistusohje
1. Suikaloi aprikoosit.
2. Mittaa kaikki hillon ainekset kattilaan ja kiehauta sekoitellen pohjaa myöden. Keitä hilloa hiljaa poreillen noin 20 minuuttia. Nosta kattila liedeltä.
3. Soseuta hillo halutessasi tasaiseksi sauvasekoittimella ja purkita kuumana.
4. Tarjoile hillo huoneenlämpöisten juustojen kanssa.
Katso myös:
Omena-aprikoosichutney, Ruoka.fi
Keitetyt aprikoosit, Ruoka.fi
Aromikas aprikoosimarmeladi, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous