Reseptit

Aprikoosihilloke

Tämä hilloke valmistuu ihanista tuoreista aprikooseista. Tarjoa hilloketta vuohen-, lampaanmaito- tai sinihomejuuston kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 5–6 tuoretta aprikoosia
  • 1/2 vaniljatankoa
  • 2 dl punaviiniä
  • 1/2 dl tomusokeria

Valmistusohje

1. Keitä sokerilla ja vaniljalla maustettua viiniä muutamia minuutteja miedolla lämmöllä. Lisää paloitellut aprikoosit ja kiehauta. Nosta aprikoosihilloke pois levyltä ja anna jäähtyä.

2. Tarjoa aprikoosihilloketta vuohen-, lampaanmaito- tai sinihomejuuston kanssa.

Lisää herkkuja aprikoosista:

Keitetyt aprikoosit

Keitetyt aprikoosit

Aprikoosihillo

Aprikoosi-anishillo

950174-omena_aprikkosichutney.jpg

Omena-aprikoosichutney

Kotiliesi.fi: Aprikoosihillo

X