Reseptit

Avokadosalaatti

Sydänystävällinen ja raikas avokadosalaatti syntyy raejuustosta, kaviart-levävalmisteesta ja avokadosta.

Teksti:
Soili Soisalo
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 avokadoa
  • 6-8 salaatinlehteä
  • 2 dl raejuustoa (2 % rasvaa) tai tofua
  • muutama oksa tilliä
  • 4 rkl Kaviart-levävalmistetta

Valmistusohje

1. Halkaise avokadot ja poista kivi.

2. Pilko osa salaatinlehdistä ja sekoita hienonnettu tilli raejuustoon.

3. Kokoa salaatit, täytä avokadon kolo ja päällinen salaatilla ja raejuustolla, koristele leväkaviaarilla. Jos haluat salaatista helpommin syötävän, voit kuoria ja viipaloida avokadot ja asetella ainekset kauniisti salaatinlehden päälle.

1250 kJ (300 kcal) annos

X