Avokadosalaatti
Sydänystävällinen ja raikas avokadosalaatti syntyy raejuustosta, kaviart-levävalmisteesta ja avokadosta.
Ainekset
- 2 avokadoa
- 6-8 salaatinlehteä
- 2 dl raejuustoa (2 % rasvaa) tai tofua
- muutama oksa tilliä
- 4 rkl Kaviart-levävalmistetta
Valmistusohje
1. Halkaise avokadot ja poista kivi.
2. Pilko osa salaatinlehdistä ja sekoita hienonnettu tilli raejuustoon.
3. Kokoa salaatit, täytä avokadon kolo ja päällinen salaatilla ja raejuustolla, koristele leväkaviaarilla. Jos haluat salaatista helpommin syötävän, voit kuoria ja viipaloida avokadot ja asetella ainekset kauniisti salaatinlehden päälle.
1250 kJ (300 kcal) annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous