Balsamico-rosmariinisipulit
Tarjoa balsamico-rosmariinisipulit paahdettujen perunoiden kanssa liharuokien seurana.
Ainekset
Balsamico-rosmariinisipulit
- 12 pientä punasipulia tai hopeasipulia
- 1-2 rkl voita
- 2 rkl balsamicoa
- 2 rkl punaviiniä
- 2 rkl vaaleaa siirappia
- 1/4 tl suolaa
- 2-3 rkl silputtua rosmariinia
Valmistusohje
Balsamico-rosmariinisipulit valmistuvat helposti näin:
1. Kuori sipulit ja puolita tarvittaessa. Paista sipuleita pannulla voissa 5 minuuttia.
2. Lisää muut aineet, laske lämpö matalaksi ja pane päälle kansi. Anna sipuleiden hautua viitisen minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä, mutta eivät hajonneita
Vinkki: Tarjoa balsamico-rosmariinisipulit esimerkiksi paahdetun ankan tai broilerin kanssa.
Lue myös Kotiliesi.fi: Hopeasipuli on niin mieto, että se maistuu parhaiten raakana – käytä sitä näihin ruokiin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous