Reseptit

Banaani-mysliletut

Mysli tekee banaaniletuista ruokaisammat ja helpottaa myös niiden paistamista. Tarjoa pikkupannarit viikonloppuaamupalalla tai välipalaksi marjojen kanssa.

Teksti:
taina Salovaara
Kuvat:
Pekka Holmström

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

15

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 banaania
  • 1-2 dl mysliä
  • 3 isoa tai 4 pientä kananmunaa
  • 1/2 tl kardemummaa

paistamiseen

  • öljyä

Valmistusohje

Banaani-mysliletut tehdään näin helposti:

Banaani-mysliletut ovat myslin ansiosta ruokaisammat ja tavallisia lettuja helpommat paistaa.

1. Kuori ja soseuta banaanit esimerkiksi matalalla lautasella haarukalla survoen.  Kaada banaanisose kulhoon ja lisää joukkoon mysli, munat ja kardemummaa. Sekoita taikina tasaiseksi.

2. Paista letut kohtalaisella lämmöllä öljyssä tai margariinissä molemmin puolin kunnes ne ovat kauniin kullanruskeat. Tarjoa banaani-mysliletut pakastemarjasurvoksen kanssa viikonloppuaamiaisella, brunssilla tai välipalana.

Hedelmät ja marjat tuovat pannareihin makua ja vaihtelua, kokeile myös näitä herkkupannareiden ohjeita:

appelsiiniletut

Pirteät appelsiiniletut

Banaanipannarit ja hunajajogurttia

Banaanipannarit ja hunajajogurttia

banaanipannukakku

Herkullinen banaanipannari

Katso myös Kotiliesi.fi:  Näin tehdään mustikkapannukakut ja mustikkasiirappi

X