Bataattirieskat piknikille
Bataattirieskat ovat parhaimmillaan leivontapäivänä. Rieskojen päälle sipaistava levite on sekoitettu voista ja cheddarjuustoraasteesta.
Ainekset
- 400 g bataattia
- 1 tl suolaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl ruisjauhoja
- 1 kananmuna
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele bataatti. Keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta. Lisää jäähtyneeseen soseeseen suola, jauhot ja muna. Sekoita tasaiseksi.
2. Taputtele taikina jauhotetuin käsin kahdeksaksi litteäksi leiväksi leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Katso myös:
Kotiliesi: Peruna-sienirieska
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous