Broileri-halloumivartaat
Vartaat maistuvat piknikillä joko kylminä tai kuumina. Kypsennä vartaat kotona etukäteen ja lämmitä ne tarvittaessa perunoiden kanssa kertakäyttögrillissä.
Ainekset
Broileri-halloumivartaat:
- 4 broilerin rintafileitä
Marinadi:
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl sweet chili -kastiketta
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 dl kolajuomaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl mustapippuria
- 1 rkl mustapippuria
- 1 tl suolaa
Lisäksi:
- 1 pkt halloumijuustoa
- 1 pkt pekonia
- 2-3 limettiä
- vedessä liotettuja varrastikkuja
Valmistusohje
1. Leikkaa broilerin rintafileet paloiksi. Sekoita marinadinainekset keskenään ja lisää broileripalat joukkoon. Anna maustua huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
2. Leikkaa halloumi reilun kokoisiksi paloiksi ja kääri jokaisen ympärille pekoniviipale. Lohko limetit.
3. Pujottele varrastikkuihin limettilohkot, broileria ja halloumipaloja. Kypsennä vartaita 220-asteisessa uunissa noin kahdeksan minuuttia ja vielä grillivastusten alla noin viisi minuuttia. Pakkaa vartaat tiiviisti folioon ja ota mukaan retkelle.
4. Nauti kylminä tai lämmitä vartaat kertakäyttögrillissä. Purista vartaille limettimehua ennen nauttimista.
Lisää vartaita grilliin:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous