Reseptit

Bulgarialaiset paahdetut paprikat

Bulgarialaiset paahdetut paprikat ja kevätsipuli maistuvat sirene-juuston tai fetan kanssa.

Teksti:
Raija Uljas
Kuvat:
Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 punaista paprikaa
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 6 rkl auringonkukka- tai oliiviöljyä
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohje

 

Paahda paprikat mustiksi grillissä tai lieden levyllä. Pane ne viideksi minuutiksi paperi- tai muovipussiin ja huuhtele sitten palanut kuori pois.

Leikkaa paprikat suikaleiksi. Sekoita joukkoon silputtu sipuli, öljy ja etikka. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa lisänä murennettua sireneä tai fetaa.

X