Cheddarjuustofrittata
Täyteläinen cheddarjuustofritatta nautitaan lämpimänä suoraan pannulta. Cheddarin lisäksi tämä frittata saa makua myös parmesaanista.
Ainekset
- 6 isoa munaa
- 2 keltuaista
- 1.5 dl kermaa
- 1 dl raastettua parmesaania
- ripaus cayennenpippuria
- ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria
- 100 g keltaista cheddarjuustoa
Paistamiseen
- voi-öljyseosta
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa munat, kerma ja parmesaaniraaste. Mausta cayennenpippurilla, suolalla ja valkopippurilla.
2. Kuumenna voi-öljyseos ja kaada pannulle munakasseos. Vedä puulastalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan ja kallistele pannua välillä. Kypsennä hitaasti, kunnes massa alkaa hieman hyytyä. Ripottele cheddarjuusto kostean munakkaan pintaan.
3. Valuta munakas leivinpaperoidulle uunipellille tai gratinoi suoraan paistinpannulla, kunhan siinä on uuninkestävä kädensija. Ruskista munakkaan pinta nopeasti uunissa kuumien grillivastusten alla, kunnes se saa pinnalta kauniin värin.
Kokeile myös näitä frittata-reseptejä:
Kotiliesi.fi: Himahellan frittata
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous