Chilikatkarapuja ja passionmajoneesia

Chilikatkarapuja ja passionmajoneesia 

4 annosta
30-60 min
Helppo

Ainekset

300 g kypsiä jättikatkaravunpyrstöjä
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl sweet chili -kastiketta
muutama tippa tabascoa
ripaus suolaa ja mustapippuria
ripaus ruokosokeria
3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
½–1 limetin mehu ja raastettu kuori

Lisäksi

2 dl hyvää majoneesia
2 passionhedelmää

Valmistusohje

Tuliset ravut dipataan hedelmäisen raikkaaseen passionmajoneesiin.

1. Valuta ravunpyrstöt lävikössä.

2. Sekoita kaikki makuaineet kulhossa ja tarkista maku. Kääntele joukkoon ravunpyrstöt ja anna maustua noin 30 minuuttia.

3. Sekoita passionhedelmien hedelmäliha majoneesin joukkoon. Mausta vielä ripauksella suolaa ja mustapippuria.

4. Tarjoile ravut passionmajoneesin kera.

Katso myös:

Katkarapu-avokadokupit, Ruoka.fi

Katkarapuleipä Toast Skagen, Ruoka.fi

Katkaraputempurat, Kotiliesi.fi

 

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:

Avainsanat