Chilikatkarapuja ja passionmajoneesia
Tuliset ravut dipataan hedelmäisen raikkaaseen passionmajoneesiin.
Ainekset
- 300 g kypsiä jättikatkaravunpyrstöjä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl sweet chili -kastiketta
- muutama tippa tabascoa
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- ripaus ruokosokeria
- 3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- ½–1 limetin mehu ja raastettu kuori
Lisäksi
- 2 dl hyvää majoneesia
- 2 passionhedelmää
Valmistusohje
1. Valuta ravunpyrstöt lävikössä.
2. Sekoita kaikki makuaineet kulhossa ja tarkista maku. Kääntele joukkoon ravunpyrstöt ja anna maustua noin 30 minuuttia.
3. Sekoita passionhedelmien hedelmäliha majoneesin joukkoon. Mausta vielä ripauksella suolaa ja mustapippuria.
4. Tarjoile ravut passionmajoneesin kera.
Katso myös:
Katkarapu-avokadokupit, Ruoka.fi
Katkarapuleipä Toast Skagen, Ruoka.fi
Katkaraputempurat, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous