Chilimarinoidut grillipihvit
Voit tehdä pihvit joko naudan ulkofileestä, kevyellä kädellä ohueksi nuijitusta possun sisäfileestä tai possun kaslerista.
Ainekset
- noin 600 g lihaa: naudan ulkofileetä, possun sisäfileetä tai possun kasleria
marinadi:
- 1 dl öljyä
- 2 rkl siirappia
- 1–2 rkl sambal oelek -maustetta
- merisuolaa, mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita marinadiainekset keskenään. Kaada marinadi tukevaan muovipussiin pihvien kanssa. Solmi pussi hyvin kiinni ja anna lihan maustua kaksi–kolme tuntia.
2. Ota liha ajoissa ennen grillaamista pois jääkaapista. Pyyhkäise pihvit kuiviksi ja grillaa hyvällä hiilloksella muutamia minuutteja puoleltaan.
3. Annostele jokaiselle pihville ennen tarjoamista nokare valkosipulivoita. Vihreät pavut ja pienet grillatut perunat sopivat hyvin vahvan makuisten pihvien lisukkeeksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous