Reseptit

Eväsleivät

Täytä eväsleivät avokado- ja tonnikalatäytteillä.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 6 isoa vuokaleipäviipaletta
  • 1 prk tonnikalaa
  • 1 iso avokado
  • 1 dl majoneesia
  • sitruunamehua
  • tillisilppua
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Survo tonnikala hienoksi haarukalla. Lisää sekaan puolet majoneesista. Mausta seos tillisilpulla, sitruunalla ja mustapippurilla.

2. Survo avokado, lisää majoneesia, sitruunamehua ja mausteet. Puolita leivät, jaa täytteet puolikkaille. Kokoa aina yksi leipä siten, että toiseen väliin tulee tonnikala- ja toiseen avokadotäytettä.

X