Reseptit

Green hornet

Green hornetissa maistuvat tuore kurkku ja basilika. Pinaatti-tortillakolmiot ja kurkku-vuohenjuustopalat ovat juomalle hyviä makupareja.

Teksti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 imetinlohkoa
  • 4 basilikanlehteä
  • 2 cm:n pala kurkkua
  • 0,4 dl De Kuyper Sour Apple -likööriä
  • runsaasti jäitä
  • sitruunalimonadia

Koristeeksi

  • basilikanlehtiä
  • kurkkua

Valmistusohje

Jäähdytä ainekset etukäteen jääkaapissa. Survo limelohkoja, kurkkua ja basilikaa kevyesti lasissa, jotta niistä irtoaa nestettä ja aromeja. Lisää likööri. Täytä lasi jäillä ja sitruunalimonadilla. Koristele basilikalla ja kurkkusiivulla.

Tarjoile  drinkki pinaatti-tortillakolmioiden ja kurkku-vuohenjuustopalojen kanssa.

Vinkki: Käytä drinkkien valmistuksessa tuoreita ja hyvin viilennettyjä raaka-aineita.

Lisää raikkaan keväisiä drinkkejä:

950849-my-green-summer.jpg

My Green Summer

983148-kurkkusour.jpg

Kurkku-basilikasour

Moscow_mule

Moscow mule

Kotiliesi.fi: Caipirinha limetticocktail

X