Greippi-mantelisalaatti
Greippi-mantelisalaatti on hauska yhdistelmä sitruunaista kirpeyttä ja pähkinäistä syvyyttä.
Ainekset
- 100 g salaattisekoitusta
- 3 verigreippiä
- 1 dl kokonaisia manteleita
- 50 g gorgonzola-juustoa
- 2 viipaletta tummaa limppua
- 50 g rusinoita
Valmistusohje
Salaatti tuo raikkautta juhlapöytään. Kirpeän greipin, makeiden mantelien ja rusinoiden ja sinihomejuuston liitto on täydellinen.
1. Leikkaa leipä pieniksi kuutioiksi ja paahda ne kuumalla pannulla rapeiksi manteleiden kanssa.
2. Kuori greippi ja fileoi hedelmäliha lohkoiksi. Pilko homejuusto.
3. Levitä salaatti tarjoiluvadille, asettele päälle greippilohkot, juusto ja paahdetut mantelit ja leipäkuutiot. Koristele rusinoilla.
Ohje: Alex Nurmi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous