Greippisalaatti
Verigreipistä syntyy raikas salaatti. Pähkinäinen greippisalaatti herättää makuhermot ennen pääruokaa.
Ainekset
- 1-2 verigreippiä
- 2 rkl öljyä
- tilkka juoksevaa hunajaa
- sormisuolaa
- hyppysellinen chiliä
- basilikanlehtiä
- rouhittuja saksanpähkinöitä
Valmistusohje
Leikkaa 1–2 verigreippiä kalvottomiksi lohkoiksi. Valuta päälle 2 rkl öljyä ja tilkka juoksevaa hunajaa. Mausta sormisuolalla ja hyppysellisellä chiliä. Anna maustua jonkin aikaa.
Kaada seos salaattisekoituksen päälle. Koristele basilikanlehdillä ja rouhituilla saksanpähkinöillä.
Katso myös:
Katkarapu-greippisalaatti
Greippi-mantelisalaatti
Keväinen salaatti
Kotiliesi.fi: Greippi-cheviche
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous