Reseptit

Greippisalaatti

Verigreipistä syntyy raikas salaatti. Pähkinäinen greippisalaatti herättää makuhermot ennen pääruokaa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1-2 verigreippiä
  • 2 rkl öljyä
  • tilkka juoksevaa hunajaa
  • sormisuolaa
  • hyppysellinen chiliä
  • basilikanlehtiä
  • rouhittuja saksanpähkinöitä

Valmistusohje

 

Leikkaa 1–2 verigreippiä kalvottomiksi lohkoiksi. Valuta päälle 2 rkl öljyä ja tilkka juoksevaa hunajaa. Mausta sormisuolalla ja hyppysellisellä chiliä. Anna maustua jonkin aikaa.

Kaada seos salaattisekoituksen päälle. Koristele basilikanlehdillä ja rouhituilla saksanpähkinöillä.

Katso myös:

Katkarapu-greippisalaatti
Greippi-mantelisalaatti
Keväinen salaatti

Kotiliesi.fi: Greippi-cheviche

X