Grillattua broileria ja tomaatti-sipulisalaattia
Grillibroileri on kevyt ja vähärasvainen illallisvaihtoehto. Tomaatti-sipulisalaatti antaa annokseen väriä.
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0,5 tl paprikajauhetta
- 0,5 tl chilijauhetta
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Salaatti
- 2 isoa kypsää pihvitomaattia
- 1 punasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 2 tl hunajaa
- 1 dl hienonnettua basilikaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Tomaatti-sipulisalaatti antaa grillibroilerille makua ja mehevyyttä.
1. Valmista ensin salaatti. Halkaise tomaatit ja poista siemenet. Kuutioi hedelmäliha. Hienonna punasipuli ja valkosipulin kynsi. Sekoita salaatin ainekset kulhossa ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
2. Leikkaa broilerin rintafileet 2‒3 osaan. Sekoita öljy, paprikajauhe ja chili keskenään, ja hiero seos fileisiin. Lisää loput mausteet.
3. Grillaa palat kypsiksi.Nostele broilerin palat vadille ja lusikoi päälle tomaatti-sipulisalaattia.
Katso myös:
Kananrintaa ja mustapapusalaattia, Ruoka.fi
Grillattua broileria ja pyttipannua, Ruoka.fi
Broilerikäärö, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous