Grillattuja kasviksia ja fetajuustoa
Grillatut kasvikset ja fetajuusto sopivat tässä muodossaan myös lämpimäksi grillattujen pitaleipien täytteeksi.
Ainekset
- 2 paprikaa
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 pieni munakoiso
- 1 punasipuli
- 0.5 dl oliiviöljyä
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 1.5 rkl hunajaa
- ripaukset suolaa ja mustapippuria
- 3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 3 rkl minttua hienonnettuna
- 200 g fetajuustoa
Valmistusohje
1. Pese vihannekset ja kuivaa ne. Leikkaa ne reiluiksi paloiksi ja laita foliovuokaan. Sekoita joukkoon oliiviöljy, sitruunamehu, hunaja sekä suolaa ja mustapippuria. Nosta vuoka grilliin ja grillaa kasviksia välillä hieman käännellen niin, että ne kuumenevat, mutta niissä säilyy vielä purutuntuma.
2. Nosta vuoka grillistä ja jäähdytä hieman.
3. Kääntele kasvisten joukkoon sitruunan raastettu kuori, lehtipersilja ja minttu.
4. Murenna päälle fetajuusto ja tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous