Grillatut hunajapersikat
Kun persikat saavat grillissä lämpöä, niiden oma makeus oikein puhkeaa kukkaan. Annoksen viimeistelevät vaniljajäätelö ja tuoreet vadelmat.
Ainekset
- 6 kypsää persikkaa tai nektariinia
- 2 rkl voita
- 2 rkl hunajaa
- ripaus kanelia
- 6 palloa vaniljajäätelöä
- kourallinen tuoreita vadelmia
Valmistusohje
1. Halkaise hedelmät ja poista kivet.
2. Sulata voi ja hunaja pienessä kattilassa tai mikrossa. Sekoita joukkoon kaneli.
3. Pyörittele persikan puolikkaat seoksessa ja grillaa niitä niin, että ne saavat lämpöä ja pehmenevät hieman.
4. Nostele puolikkaat lautasille ja lisää päälle vaniljajäätelö sekä muutama vadelma. Tarjoile heti.
Grillatut hedelmät maistuvat ihanilta:
Kotiliesi.fi: Karamellisoitu verigreippi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous