Reseptit

Grillatut maissintähkät

Grillatut maissintähkät tuovat makua kesäiseen lounaspöytään. Valmiiden maissintähkien päälle voi sipaista halutessaan nokareen voita.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • tuoreita maissintähkiä
  • vettä, mineraalisuolaa

Voiteluun

  • öljyä

Valmistusohje

Grillatut maissintähkät ovat oiva lisuke ruokapöytään.

Poista maissintähkistä suojuslehdet ja keitä tähkiä miedosti mineraalisuolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia. Valuta ja kuivaa tähkät.

Voitele tähkät öljyllä ja grillaa niitä 5–8 minuuttia silloin tällöin käännellen, jotta ne kypsyvät tasaisesti.

X