Halloumi-kasvisvartaat
Halloumi-kasvisvartaat ovat herkullinen kesäpäivän grilliruoka.
Ainekset
- 2 (keltaista) paprikaa
- 1 pkt (250g) halloumijuustoa (rasvaa max 12%)
- 1 rasia (250g) kirsikkatomaatteja
Glaseeraus
- 2 rkl hunajaa
- 1,5 rkl oliiviöljyä
- 1 tl oreganoa
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
Lisäksi
- varrastikkuja
Valmistusohje
1. Kuutioi paprika pieniksi paloiksi. Viipaloi halloumijuusto ja huuhdo tomaatit. Pujota varrastikkuihin vuorotellen paprikaa, juustoa ja tomaatteja.
2. Valmista glaseerausliemi sekoittamalla kaikki aineet.
3. Grillaa vartaita nopeasti, noin pari minuuttia molemmin puolin. Sudi valmiiden vartaiden pinnalle hunajaglaseerausta. Tarjoile heti raikkaan kesäsalaatin kera, sillä halloumi-juusto on parhaimmillaan lämpimänä ja hiukan sulaneena.
MUISTA Mikäli käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä noin puoli tuntia ennen grillausta. Näin tikut eivät syty palamaan grillauksen aikana.
Lisää kasviksia grilliin:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous