Härkäpapuhummus
Ravintorikas härkäpapu on yksi vanhimmista viljelyskasveista. Siitä syntyy hetkessä maukas hummus, joka maistuu vaikka härkäpapukeiton kanssa.
Ainekset
- 2 1/2 dl keitettyjä, kuorittuja härkäpapuja
- 50 g tuorejuustoa
- 2 rkl ranskankermaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1–2 rkl sitruunamehua
- 1/2 tl juustokuminaa
- basilikaa ja lehtipersiljaa
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohje
Nauti härkäpapuhummus leivän ja härkäpapukeiton kanssa. Kuten tahnakin myös härkäpapukeitto on helppo valmistaa. Inspiraatio tähän hummukseen on syntynyt ravintola Nokan reseptistä.
1. Pane keitetyt ja kuoritut härkäpavut ja muut aineet tehosekoittimeen ja jauha sileäksi. (Papujen keittoaika vähintään 10 min, mutta, jos haluat niiden olevan pehmeitä, keitä kauemmin.)
2. Mausta tahna ja anna makujen tekeytyä jonkin aikaa.
Katso lisää herkullisten hummusten reseptejä:
Kotiliesi.fi: Korianterihummus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous