Härkispihvit
Härkistä voi käyttää jauhelihan korvikkeena tai jatkeena. Sen pääraaka-aine on proteiinipitoinen härkäpapu.
Ainekset
Härkispihvit:
- 1 pkt (250 g) Härkistä
- 3 rkl pestoa
- 1 iso porkkana
- pala selleriä
- 1 sipuli
- 2 kananmunaa
- 1 dl kasvi- tai ruokakermaa tai vettä
- 3/4 dl korppujauhoja
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Silppua sipuli ja kuullota se pehmeäksi tilkassa öljyä. Anna korppujauhojen turvota hetki muna-kermaseoksessa.
2. Silppua Härkis, porkkana, selleri ja pesto hienoksi massaksi monitoimikoneessa, teholeikkurissa tai tehosekoittimessa. Siirrä seos kulhoon.
3. Lisää munat, korppujauhoseos ja mausteet. Anna taikinan tekeytyä hetki ja muotoile siitä kostutetuin käsin kahdeksan pihviä.
4. Paista pihvit kauniin ruskeiksi öljyssä melko miedolla lämmöllä. Tarjoa pihvien kanssa sinapilla ja yrteillä maustettua jogurtti- tai kermaviilikastiketta.
Kokeile myös näitä ihania kasvispihvejä:
Pähkinäiset porkkanapihvit ja tuoretomaattisalsa
Kotiliesi.fi: Kasvis-halloumipihvit ja kvinoa-porkkanasalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous