Hedelmäsalaatit purkeissa

Hedelmäsalaatit purkeissa 

4 annosta
alle 30 min
Helppo
Hedelmäsa­laatin voi nauttia ensin silmillään, sillä niin kaunis eväsruoka se on. Maku kruunaa retkielämyksen.

Ainekset

1/2 pieni ananas
pala melonia
2 dl viinirypäleitä
100 g pensasmustikoita
3 dl paksua maustamatonta jogurttia
2 dl sitruunatahnaa eli lemon curdia
3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
4 murokeksiä

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi ananas. Paloittele myös meloni ja puolita viinirypäleet. Huuhtele pensasmustikat tarvittaessa.

2. Sekoita jogurtin joukkoon sitruunatahna ja minttu.

3. Kokoa hedelmiä, mustikoita ja sitruuna-jogurttiseosta kerroksittain kannellisiin annospurkkeihin.

4. Murenna pinnalle murokeksit.

Hedelmäsalaatti on raikas ja kepeä jälkiruoka:

marja-hedelmäsalaatti

Marja-hedelmäsalaatti

hedelmä-marjasalaatti ja minttu-mantelisalsa

Hedelmä-marjasalaatti ja minttu-mantelisalsaa

marinoitu hedelmäsalaatti ja kookoskastike

Marinoitu hedelmäsalaatti ja kookoskastike

Kotiliesi.fi: Hedelmäsalaatti ja jogurttikastike

Tunnisteet

Ruokavalio:

Avainsanat