Reseptit

Hedelmäsalaatti lasissa

Hedelmäsalaatista saa näyttävän jälkiruoan tarjoilemalla sen esimerkiksi cocktaillasista.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Hedelmäsalaatti lasissa

  • 5 mandariinia
  • 1 nippu viinirypäleitä
  • 2 papaijaa
  • 2 omenaa
  • 1 rasia ananaskirsikoita
  • sitruunamehua + sitruslikööriä

Valmistusohje

Hedelmäsalaatti lasissa syntyy näin helposti:

  1. Leikkaa mandariinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele papaijat, poista viinirypäleistä siemenet ja kuutioi omenat.
  2. Jaa hedelmät pieniin laseihin tai jälkiruokamaljoihin. Pirskottele päälle sitruunamehulla kirpeytettyä sitruslikööriä.
  3. Anna hedelmäsalaatin maustua viileässä jonkin aikaa. Lisää koristeeksi ananaskirsikat.

Saatat pitää myös firenzeläisestä hedelmäsalaatista tai marinoidusta hedelmäsalaatista ja kookoskastikkeesta.

Katso myös Kotiliesi.fi: Lämmin hedelmäsalaatti

X