Reseptit

Helpot rukiiset bruschetat

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 tomaattia
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ ruukku tuoretta basilikaa
  • vastarouhittua mustapippuria
  • 4 viipaletta vähäsuolaista ruisleipää

Valmistusohje

Valmista aterian alkupalaksi tai muuten vain pikkusuolaiseksi helpot rukiiset bruschetat.

1. Pilko tomaatit ja sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä kevyesti öljyssä pannulla. Lisää lopuksi leikattu basilika ja mausta täyte mustapippurilla.

2. Paahda leivät leivänpaahtimessa ja lusikoi niiden päälle tomaattitäytettä. Tarjoile lämpiminä.

Ravintosisältö/annos

Kcal 120 KJ 500 rasva (g) 4 tyydyttynyt rasva (g) 1 kuitu (g) 4 kolesteroli (mg) 0 suola (g) 0,3

X