Helpot valkosuklaamuffinit
Nämä helpot ja herkulliset kuppikakut onnistuvat tumpelommaltakin leipurilta takuuvarmasti.
Ainekset
- 2 munaa
- 1 dl sokeria
- 1 dl bulgarianjogurttia
- 100 g sulatettua margariinia tai voita
- 1.5 dl vehnäjauhoja
- 1 dl vehnänleseitä
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1/2 limetin raastettu kuori ja mehu
- 1 ps Parrotsin suklaacashewsekoitusta rouhittuna
- 1/2–1 ps Fazerin valkoista suklaarouhetta
Kuorrute
- 100 g vaniljatuorejuustoa
- 50 g sulatettua voita
- 4 dl tomusokeria
- (elintarvikevärejä)
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki taikina-ainekset keskenään puuhaarukalla. Vuoraa muffinipellin kolot paperivuoilla. Jaa taikina vuokiin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
2. Sekoita tuorejuustoon sulatettu voi ja tomusokeri. Värjää kuorrute halutessasi ripauksella elintarvikeväriä. Levitä kuorrutus muffineille. Koristele halutessasi nonparelleilla tai marsipaanikukkasilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous