Reseptit

Hoisin-nuudelit

Nopea vokki sopii arkiruoaksi. Sen maku tulee kiinalaisesta makean-tulisesta hoisin-kastikkeesta.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 150 g naudan ulkofileetä
  • 100 g nuudeleita
  • paksoita
  • kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl solo-valkosipuli
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • öljyä
  • 4 rkl Hoisinkastiketta

Valmistusohje

Keitä, huuhtele ja valuta nuudelit. Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi ja paista nopeasti öljyssä vokissa, lisää hienonnettu valkosipuli sekä inkivääriraaste, kuumenna hetki. Lisää nuudelit, suikaloitua paksoita ja kirsikkatomaatteja.

Kuumenna pari minuuttia ja kaada pannulle hoisinkastike. Sekoita ja tarjoa heti.

X