Inkivääripossu
Porsaan sisäfilee saa pintaansa maukakan sitrus-inkiväärikuorrutteen.
Ainekset
- 600 g possun sisäfileetä
marinadi:
- 0.5 dl rypsiöljyä
- 3 rkl makeaa soijakastiketta (Ketjap Manis)
- puolikkaan limetin tai sitruunan mehu
- mustapippuria
- raastettua tuoretta inkivääriä
- sormisuolaa
Valmistusohje
Paahda possunfilee paistinpannulla joka puolelta kauniin ruskeaksi. Siirrä filee kapeaan uunivuokaan ja anna kypsyä 120-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 61–67 astetta.
Sekoita rypsiöljy, makea soijakastike, sitruunan tai limetin mehu. Raasta mausteeksi tuoretta inkivääriä ja lisää myllystä pippuria. Kaada marinadi fileen päälle uunivuokaan ja raasta pinnalle vielä inkivääriä. Anna jäähtyä ja maustua seuraavaan päivään. Leikkaa viipaleiksi ja ripottele pinnalle sormisuolaa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous