Italialaiset suolaiset muffinssit
Kinkku, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit antavat näille suolaisille muffinseille italialaisen vivahteen. Illanistujaisten pelastus!
Ainekset
- 2 dl spelttijauhoja
- 2 dl sämpyläjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 tl kuivattua salviaa
- 1 rkl punaista pestoa
- 0.5 dl oliiviöljyä
- 5 aurinkokuivattua tomaattia
- 90 g (6 siivua) parmankinkkua
- 10 kpl oliivia
- 2 dl maitoa
- 2 kpl kananmunaa
- 50 g parmesaanijuustoa raasteena
Valmistusohje
Italialaiset suolaiset muffinssit sopivat tarjottavaksi illanistujaisissa vaikkapa raikkaan salaatin kanssa.
1. Sekoita aluksi kaikki kuivat aineet keskenään. Leikkaa tomaatit, kinkut sekä oliivit ohuiksi suikaleiksi ja lisää ne ja kaikki muut ainekset jauhoseokseen.
2. Lusikoi valmis taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista muffinit 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min.
Ohje: Alex Nurmi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous