Reseptit

Itämainen jogurttimarinadi broilerille

Itämaisessa jogurttimarinadissa maistuvat inkivääri, paprikajauhe, kaneli ja juustokumina. Sopii erityisesti broilerille.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
  • 1 tl mineraalisuolaa
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Itämainen jogurttimarinadi maustaa broilerin grilliä varten valmiiksi. Tällä määrällä marinadia marinoit hyvin neljä broilerin rintafilettä.

1. Sekoita kaikki marinadin aineet keskenään.

2. Pane marinoitavat broilerinpalat matalaan astiaan tai muovipussiin ja kaada marinadi broilerinpalojen päälle. Kääntele paloja, että ne maustuvat kauttaaltaan. Peitä astia tai sulje muovipussi ja anna broilerinpalojen maustua viileässä seuraavaan päivään.

X