Ainekset
salsa:
-
8
(joki)ravun pyrstöä
-
pala
kurkkua
-
pala
fenkolia
-
1 rkl
hienonnettua punasipulia
-
raastettu sitruunan tai limetin kuori
-
0.5 rkl
hienonnettua rakuunaa
-
1 rkl
hienonnettua korianteria
-
0.5 tl
hienonnettua chiliä
-
2 tl
hunajaa
-
1 rkl
öljyä
-
suolaa ja pippuria
-
4
viipaletta grahamleipää
-
4 tl
tillivoita tai -margariinia
Valmistusohje
-
Kuutioi kurkku ja fenkoli. Lisää joukkoon sipuli, sitruunan tai limetin kuori, yrtit, chili, hunaja ja öljy. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla.
-
Lisää paloitellut ravunpyrstöt, anna maustua viileässä puoli tuntia.
-
Ota leivistä muotilla pyöreitä paloja. Paahda ja voitele tillivoilla. Jaa päälle jokirapusalsa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous